Tips & Trix
ROLIGA JULKLAPPSTIPS ›

Tillsammans med presenter.se har jag tagit fram några roliga julklappstips.

Att hitta roliga Julklappar kan ibland kännas svårt. Att det då finns en sida som presenter.se är rena drömmen! Där finns en suverän sökfunktion där man kan välja vem som ska få julklappen och vad den får kosta. Då kommer en mängd roliga julklappar för alla åldrar fram.

Det finns något för alla! Allt från personliga presenter till häftiga upplevelser.

Uppger du koden: tipsochtrix i kassan får du 15% rabatt på HELA sortimentet!

Här kommer några av mina favoriter:

 En vacker glaskaraff med två tillhörande vinglas. Du får välja en egen gravyr som kommer graveras på både karaff och glas.

 "X-mas With Love" består av åtta handgjorda badprodukter som tillverkats uteslutande av naturliga ingredienser med hög kvalitet. Tillsammans med en vacker presentförpackning är detta den perfekta, väldoftande gåvan för någon du vill skämma bort lite extra.

 Njut av musik tillsammans med Pinkie Pie! Denna underbara mjuka nalle från serien "My little Pony“ har inbyggda högtalare. En underbar present till alla barn som tagit de vackra hästarna till sitt hjärta.

 Vacker godisburk i glas från Leonardo som man kan få sin egen text graverad på. Fyll den med mottagarens favoritgodis.

 Undervattensbelysning i form av LED-lampa med 13 olika nyanser som kan ändras beroende på humör och tillfälle. Placeras i blomvasen, i akvariet, eller varför inte i bålskålen för att höja feststämningen. Välj mellan tre olika ljusskiftningar med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen.

 Dryckeshölster med eller utan personlig namn. Ett hölster brukar traditionellt användas under renoveringen där det ser till att mejslar, hammare och andra verktyg hålls på plats. Men det här hölstret är något helt annat. Placera ölflaskan i det och ölen, eller någon annan dryck för den delen, följer med dig var än du beger dig. Hölstret är tillverkat i äkta läder och rymmer de flesta flaskorna och burkarna med en volym på upp till 0,5 liter, eller med en maximal diameter på 6,6 centimeter. En perfekt present till fotbollsfans, snickare, ölälskare, eller alla de som gillar att utöva någon form av aktivitet men ändå vill ha sin dryck med sig.

 

 Lev ut dina brandmans eller prinsessdrömmar i sömnen och låt det se ut som att du sover iklädd en riktig brandmannauniform eller prinsessklänning. Högkvalitativa sängkläder i percalebomull med fototryck.

15% rabatt på HELA sortimentet! Uppge denna kod i kassan: tipsochtrix

www.presenter.se